Prid`te na štruklje

V soboto, 23.septembra 2017, bo v Čebelarskem centru Lesce od 10. ure dalje potekal DAN MEDU V KULINARIKI IN FESTIVAL MEDU. Tam si boste na tržnici lahko ogledali ponudbo domačih čebelarjev, poskusili medene dobrote, si ogledali čebelarski center ali pa prisluhnili različnim predavateljem.
Več o samem dnevu si lahko ogledate v spodnjem dokumentu:

Dan medu v kulinariki

Gorenjski čebelarji prejeli šampiona in prvaka

27. avgusta 2017, je v okviru 55. mednarodnega kmetijsko-živilskega sejma Agra v Gornji Radgoni, potekala razglasitev rezultatov in podelitev priznanj ocenjevanja medu z mednarodno udeležbo.
Najvišje priznanje ŠAMPION je za gozdni med prejel Anton Meglič iz Tržiča. Prav tako je prejel tudi priznanje prvaka medu iz vrste GOZDNI MED.
Odlično se je uvrstil tudi Tomaž Kokl – Čebelarstvo Kokl iz Preddvora. Prejel je priznanje za prvaka medu iz vrste SMREKOV MED.
Obema iskrene čestitke.

Več o rezultatih na:
http://www.pomurski-sejem.si/index.php/sl/ocenjevanje-kakovosti/rezultat-ocenjevanj?layout=edit&id=763

5. Dan Antona Janše

V soboto, 2. septembra 2017, vas Čebelarsko društvo Antona Janše Breznica ob 10.00 uri, vabi na 5. Dan Antona Janše. Prireditev bo potekala v dvorani Kulturnega doma dr. Franceta Prešerna.
Več v si lahko preberete v spodnjem vabilu.

Dan A.J. 2017 Vabilo

OBVESTILO

Obveščamo vas, da smo zapolnili vsa prosta mesta za strokovno ekskurzijo v Italijo dne 9.9.2017. Ker je še vedno zanimanje za ekskurzijo vam sporočamo, da bomo vse zainteresirane dodali na čakalni seznam, po vrstem redu prijav. V primeru, da bo kdo od prijavljenih odpovedal bodo prosto mesto lahko dobili prijavljeni v čakalni vrsti.

Predstavitev novega zdravila VarroMed

Čebelarsko razvojno-izobraževalni center Lesce vas vabi na predstavitev novega zdravila, ki bo
v torek, 22. avgusta ob 19.00.

Predstavitev bo potekala v dvorani Čebelarskega centra Lesce.

Več informacij o predstavitvi najdete v priponki.

VarroMed vabilona predstavitev novega zdravila VarroMed